Despre noi

Pentru cei care manifesta o grija speciala fata de autoturismul propriu, SERVICE CENTER, Cluj Napoca, Str Calea Turzii, nr 171, ofera servicii complete si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor de mecania si electrica auto.

O echipa profesionista, avand un atelier modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica si electrica auto, revizii auto, schimb ulei, service roti.

Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie, instalatii de curatat injectoare si turbine, scule, dispozitive speciale si documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala.

Conceptul Servicenter deriva din nevoia de intretinere auto de calitate, atentia la detalii si grija fata de clienti, promovand in tot ceea ce facem calitatea si tehnologia de varf.

In domeniul afacerilor auto nu conteaza numai mijloacele de care dispui pentru a executa o lucrare ci pasiunea si devotamentul de care dai dovada.

Solutia servicenter a aparut pe piata pentru posesorii de autovehicule care acorda importanta serviciilor de intretinere auto

Distribuim si comercializam produsele :

Makra – Produse cosmetice profesionale auto – Experienta germana
Vikan – Ustensile profesionale de curatenie – Experienta daneza.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s