Revizii aer conditionat

NOU – Echipament electronic complet automat pentru instalatii de aer conditionat

Service-ul nostru detine in dotare un echipament electronic automat (operatiile tehnologice fiind controlate de microprocesor) destinat instaltiilor de aer conditionat pentru autoturisme.

Echipamentul poate desfasura urmatoarele operatii:

– recuperare agent refrigerant
– separare gaze noncondensabile
– recuperare ulei uzat compresor
– vaccum instalatie A/C
– control etanseitate instalatie
– incarcare ulei nou pentru compresor
– incarcare agent refrigerant
– introducere aditiv fluorescent

 

Sistem climatizare

Revizie ( proba vid si cu indicator de fisuri + incarcare freon + incarcare ulei compresor + control filtru polen si curea compressor )

Montaj elemente componente

4. Montaj conducta –fara demontare accesorii motor
5. Montaj conducta – cu demontare accesorii motor
6. Montaj conducta – cu demontarea ansamblului componente fata
7. Montaj aeroterma ( in habitaclu – panou bord )
8. Montaj radiator (in compartimentul motor )
9. Montaj compresor

       Tratament antibacterian

Legionella a fost identificată împreună cu amoeba şi cu reprezentanţi din genul Francisella. Este principalul agent ce cauzează boala legionarului, şi a formei mai uşoare numită febra Pontiac. Ea se transmite pe calea aerului, fiind inhalată cu uşurinţă. Se pare că o sursă importantă ar fi turnurile de răcire si instalaţiile de aer condiţionat. Ca surse naturale se poate întâlni în ape curgatoare sau heleşteie. Odată intrată in organism, bacteria incubează o perioadă de circa 2 săptămâni. Simptomele includ manifestări asemănătoare cu cele ale gripei: febră, frisoane şi tuse uscată. În cazul stadiilor avansate, apar probleme gastrointestinale, afectarea sistemului nervos, diaree, greaţă,stare generala alterata si care se agraveaza in fiecare zi cu decompensare respiratorie,cei mai afectati fiind copiii pana in 12 ani si batranii. Se pare că principalul vinovat de boala legionarului este Legionella pneumophila,cu o putere foarte mare de răspândire. Pentru prevenirea dezvoltarii si supravietuirii coloniilor bacteriei Legionella,este recomandat ca in sistemele de racire-incalzire aparate de aer conditionat sa se intervina pentru dezinfectarea acestora cel putin o data pe an.

Leave a comment